Valokuvausta ja sisällöntuotantoa

Valokuvausta muotokuvauksesta tapahtumakuvauksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Be in love with your life,
every minute of it!

Mitä Milla's tarjoaa

$

Ensisijaisesti valokuvausta. Painopiste on yrityskuvauksissa esimerkiksi kotisivujen teon yhteydessä. Tietysti tulen myös mielelläni esimerkiksi teidän lapsia tai sukujuhlia kuvaamaan!

$

Yhteistyössä Luovien Agenttien Toimiston kanssa voin tarjota laajasti markkinointipalveluita. Mm. kotisivut, verkkokaupat, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, videtuotanto, some ja hakukoneoptimointi kuuluvat palveluvalikoimaan. Toimin silloin projektikoordinaattorina erityisesti ruotsinkielisten asiakkuuksien parissa.

Ota yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä suuremmissa ja pienemmissä markkinointitarpeissa.

Milla’s

Olen pääasiassa työskennellyt valokuvauksen parissa koko elämäni. Lukion jälkeen vietin kaksi vuotta taidekoulussa Uudessakaarlebyssä. Jo silloin piirsin, maalasin ja veistin mutta ennenkaikkea kuvasin.

Paljon myös opettamista ja luennointia on mahtunut mukaan, kuten taidekerhoissa lapsille ja aikuisille eri kansalaisopistoissa. Minusta tuli kokopäiväinen valokuvaaja monta vuotta sitten. Ehdin myös valmistua yhteiskuntatieteiden maisteriksi Åbo Akademista valokuvaustyön ohella. Siitä innostuneena aloin kirjoittamaan artikkeleita eri julkaisuihin. Digitalisaation tuomien muutosten myötä päätin hankkia lisäkoulutusta pystyäkseni vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Kolmen vuoden päästä siitä päätöksestä valmistuin VVI:stä (Visuaaliviestinnän instituutti Tampereella).

fiFI